Als Sociale Zorg- en Welzijnsprofessional durf jij dieper te gaan voor resultaat!

Als je even vastloopt in je (werk)leven en een zetje nodig hebt

Pak de regie terug over jezelf en je leven.

Een coachtraject helpt jou jouw doelen te bereiken en geeft je inzichten en handvatten waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Door 1 op 1 te werken zoomen we in op jouw specifieke situatie, waardoor je direct nieuwe inzichten krijgt. Je leert nieuwe vaardigheden waardoor je voortaan anders zult omgaan met de uitdagingen die je tegenkomt.

Door het trainen van je mindset zal je merken dat steeds meer in je eigen kracht gaat staan, de regie pakt en keuzes durft te maken. Zodra jij grip krijgt op jouw gedachten, krijg je grip op jouw gedrag.

Hiermee pak jij de regie weer terug over jezelf en je leven!
Rust in je hoofd waardoor je weer ruimte hebt om écht te leven en genieten.

Het 1 op 1 coachtraject is geschikt voor jou als je gemotiveerd en vastberaden bent om verandering te creëren, maar je weet niet hoe en je hebt een stok achter de deur nodig. Je bent het zat om in je eentje te blijven doormodderen en je wilt maximaal resultaat bereiken. Óf je bent al bezig met je ontwikkeling, maar je bent van mening dat het efficiënter kan en dat je méér uit jezelf kan halen met mij aan je zijde. 
Essentieel is dat je bereid bent om uit je comfortzone te stappen, een open mind te hebben en je mouwen op te stropen!

Ben jij deze professional? Dan ga ik heel graag met jou aan de slag!

Doelgericht & Effectief

Persoonlijk 1 op 1

Actief oefenen in de praktijk

Young Professional.

Je begint net in de zorg- en welzijnssector, en de uitdagingen kunnen overweldigend zijn. Je voelt je misschien onzeker over je keuzes en twijfelt aan je capaciteiten. De werkdruk is hoog en je wilt het goed doen.
Je verliest het overzicht en je hebt behoefte om te sparren. Je wilt stevig in je schoenen staan met de touwtjes in handen!

Bij 1-op-1 coaching zoomen we in op wat ervoor zorgt dat jij niet lekker in je vel zit.

Ervaren Professional.

Je hebt jarenlange ervaring in de zorg- en welzijnssector, maar de constante druk en verantwoordelijkheid kunnen hun tol eisen. Het kan lastig zijn om de balans te vinden tussen werk en privéleven, en om je energie en motivatie te behouden. Je voelt je geleefd en wilt uit de ratrace.

Bij 1-op-1 coaching zoomen we in op wat ervoor zorgt dat jij niet lekker in je vel zit.

Hulp vragen is geen zwakte, het is erkennen dat je een zetje nodig hebt

om zelf weer verder te kunnen gaan

Het is jouw leven

Speel
de
hoofdrol

Hoe zou het zijn als je je minder gestrest voelt en meer in controle hebt over je eigen leven?

Een 1 op 1 coachtraject is een persoonlijke en diepgaand traject naar zelfontdekking, empowerment en verandering.
Hoe zou het zijn als je grip hebt op je gedachten en emoties, waardoor je je minder gestrest voelt en meer in controle hebt over je eigen leven?

Door een 1 op 1 traject krijg je meer inzicht in je eigen persoonlijkheid, behoeften en verlangens, wat leidt tot een groter gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde, waardoor je je sterker voelt en beter in staat bent om je eigen keuzes te maken.

Dit leidt niet alleen tot betere persoonlijke omstandigheden, maar ook tot een verbeterde professionele ontwikkeling.
Het helpt je een groeimindset te ontwikkelen en om te gaan met uitdagingen en tegenslagen op een positieve en veerkrachtige manier. 

Investeren in jezelf is geen overbodige luxe, het is een basisbehoefte

Ik nodig je graag uit voor een gratis match call van 15 min om te kijken of wij een klik hebben!

1 op 1 coaching

Volledig op maat op jou afgestemd
899 inclusief btw
  • 3 maanden traject
  • 5 gesprekken van 1 uur via Zoom
  • Tussentijdse oefeningen
  • Tussentijds online support
  • E(werk)boek Mindset Challenge
op = op

Vergoedingen vanuit de werkgever

Veel werkgevers ondersteunen de professionele ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers door coaching en training te vergoeden.
Benieuwd of jouw werkgever hier ook mogelijkheden voor biedt? Neem gerust contact op met jouw HR-afdeling of raadpleeg het opleidingsbudget van je werkgever.

Bij Reset Coaching staan we klaar om je te helpen bij het verkrijgen van eventuele vergoedingen en ondersteuning vanuit je werkgever. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.

Ben je bereid je mouwen op te stropen?

Tijdens een coachtraject onderzoeken we samen jouw belemmerende overtuigingen, patronen, gedachten, gevoelens en gedrag. Mijn methodiek is gebaseerd op verschillende benaderingen, onder andere Positieve Psychologie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en mindfulness. Jij bepaalt het doel dat je wilt bereiken. We gaan niet alleen maar praten, je gaat ook oefenen in de alledaagse praktijk.

Samen met mij ga je 3 maanden intensief aan de slag met jouw hulpvraag. We hebben vijf 1 op 1 sessies van een uur online. Tussen de sessies door blijf jij in actie met de oefeningen die je ontvangt om in de praktijk te brengen. Zo werk je doelgericht aan jouw gewenste resultaat.
Tussen de 1 op 1 sessies kun je gebruik maken van mijn online support zodat je doelgericht blijft werken en we zo nodig kunnen bijsturen.

Let op; Jaarlijks coach ik een beperkt aantal klanten 1 op  1, om zo de kwaliteit hoog te houden.

Match call

Om optimaal resultaat te bereiken is het belangrijk dat wij een ‘klik’ met elkaar hebben.
Wil je met mij werken? Plan dan een gratis match call in van 15 min via Zoom!

Claim jouw pakket

Hebben wij een klik? Dan stuur ik jou de betaal-link toe. Na aanschaf ontvang je direct een email om jouw beschikbaarheid door te geven zodat we de sessies kunnen plannen

Online sessies

Na afstemming van data houden we de 1 op 1 sessies online via Zoom.
Geen reistijd, lekker vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving

Get to work!

Op basis van jouw situatie krijg je oefeningen mee voor in de praktijk, om daadwerkelijk verandering te creëren. Niet alleen praten maar ook doen!

Het proces

Tijdens het traject zullen we doorlopend evalueren en verder verdiepen om optimaal resultaat te bereiken.
Wil je verlengen? Dit kan in overleg

Extra's

  • Online support voor tussen de sessies
  • E(werk)boek Mindset Challenge waar je zelf tijdens of na het traject mee aan de slag kan gaan

Enkele ervaringen van klanten

5/5
Bij het eerste gesprek gaf ik een warboel aan informatie, maar ze heeft snel de kern gevonden, ze gaf me verschillende nieuwe inzichten.
Debrah
37 jr.
5/5
Hele fijne gesprekken en van goede kwaliteit, omdat het verhelderend en verdiepend was. Ik voelde me gehoord en begrepen, kwam door middel van de juiste vragen tot de kern van mijn probleem en daardoor ook tot de juiste oplossing. Ik ging weg met een positief gevoel en positieve gedachten. Het heeft me enorm vooruitgeholpen. Het heeft me echt zoveel krachtiger gemaakt
Manou
41 jr.
5/5
Claudia heeft een rustige uitstraling. Ik dacht dat ik mezelf al goed kende, maar heb toch weer nieuwe dingen ontdekt!
Marieke
23 jr.

Wil je een ander resultaat?

Maak dan een andere keuze.

Dáárom kies je voor 1 op 1 bij Reset Coaching

100% KWALITEIT BIJ RESET COACHING

FAQ

Antwoord op veel gestelde vragen

Als je met mij wilt werken, kun je met mij een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten inplannen. Tijdens dit gesprek nemen we kort jouw hulpvraag door en kunnen we aanvoelen of we een klik hebben. Mocht het zo zijn dat jij een hulpvraag hebt waarvoor ik niet de juiste persoon ben om jou te helpen, dan zal ik dit vriendelijk aangeven en je eventueel doorverwijzen. 

Is er van beide kanten een klik, dan stuur ik je de betaal-link toe en kun je jouw coachpakket aanschaffen.

Nadat je het pakket hebt gekocht ontvang je een bevestigingsmail met daarin een aantal vragen over de inhoud van jouw hulpvraag. Op deze manier heb ik voorkennis en kunnen we het maximale uit jouw sessies halen. Daarnaast wordt jou in de mail ook gevraagd een aantal voorkeursdata aan te geven voor het inplannen van jouw sessies.

De tussenliggende tijd tussen de sessies bouwen we op van in het begin 2 weken naar 4 weken. Dit zodat jij voldoende tijd hebt om met de oefeningen in de praktijk aan de slag te gaan, maar niet te veel tijd waardoor de sessies op de achtergrond raken. Belangrijk voor het boeken van resultaat is dat je bewust bezig blijft met jouw hulpvraag. 

Kom je tussendoor ergens niet uit? Of loop je opeens tegen een situatie aan waarover je advies zou willen? Tussen elke sessie heb je de mogelijkheid om online (mail)support te vragen! Op werkdagen beantwoord ik jouw supportvraag binnen 24 uur. Je bepaalt zelf of je hier gebruik van maakt. Door hier gebruik van te maken kan ik jouw ontwikkeling nog beter monitoren en je tijdig adviseren wanneer nodig.

Voor elke 1 op 1 sessie via Zoom ontvang je van mij een evaluatieformulier met vragen, zodat ik de sessie zo goed mogelijk kan voorbereiden en we het maximale uit de sessie kunnen halen.

Wonderen en magie. Sommige mensen verwachten met een minimale inzet een maximaal resultaat. Dat is natuurlijk een illusie. Werk je met mij? Wees dan bereid om je mouwen op te stropen, bereid te zijn uit je comfortzone te stappen en aan de slag te gaan. 
Ik ben een nuchtere no nonsens coach en zal je ook spiegelen of confronteren (uiteraard respectvol) met jouw gedrag. Het is immers de bedoeling dat jij inzichten opdoet, kan leren en ontwikkelen en niet dat ik je vertel wat je graag wilt horen. En het kan heel goed zijn dat dit precies is wat jij nodig hebt 😉

Zonder actie natuurlijk geen resultaat! Om verandering te kunnen creëren en implementeren geef ik je oefeningen mee om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Het belangrijkste is dat je een open mind hebt en openstaat om te oefenen. Hoe meer je in de praktijk oefent, hoe sneller je resultaat zult merken! Ook werk ik zo nodig met oefeningen tijdens de coachsessies.

Standaard werk ik met vrij korte (maar intensieve) trajecten (3 maanden) zodat je nooit te veel betaalt en we blijven toetsen of het resultaat is behaald, of dat je zou willen verlengen.
Als blijkt dat voor jouw hulpvraag meer tijd nodig is, dan overleggen we dit samen, en is het uiteraard jouw besluit of jij wilt verlengen. Het uitgangspunt is dat jij zo snel mogelijk verder kunt met waar je voor gekomen bent!

De sessies zijn 1 op 1 live via Zoom. Dat betekent dat je voor iedere sessie een link krijgt toegestuurd via de mail. We zien elkaar dan tijdens de sessie ‘face to face’ online. Lekker in je eigen vertrouwde omgeving, je hoeft er de deur niet voor uit en je hebt geen reistijd!

Voor elke 1 op 1 sessie via Zoom ontvang je van mij een evaluatieformulier met vragen, zodat ik de sessie zo goed mogelijk kan voorbereiden en we het maximale uit de sessie kunnen halen.

Heb je tussen de sessies door vragen, dan kun je gebruik maken van online support. Op werkdagen beantwoord ik je supportvraag binnen 24 uur.

Dat bepaal je helemaal zelf! Hoe meer energie jij erin stopt om ook tussen de sessies door met de oefeningen aan de slag te gaan, hoe meer resultaat je eruit zult halen.

In 3 maanden tijd kun je echt een wereld van verschil creëren!

In overleg plannen we de coachsessies in. Dit zal zijn op een donderdag of vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur. Mocht dit om een of andere reden voor jou echt niet uitkomen dan overleggen we wanneer het wel mogelijk is.

Als je twijfelt zal dit hoogstwaarschijnlijk een van jouw obstakels zijn die jou vaker tegenhoudt in het ‘doen’. Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Zonder actie geen resultaten! De investering in jezelf valt in het niet ten opzichte van de winst van persoonlijke ontwikkeling waar jij de rest van je leven weer profijt van zult hebben. Immers de inzichten die je opdoet over jezelf kun je nooit meer ongedaan maken! Vraag jezelf eens af.. Wat is het ergste wat er kan gebeuren?