Een ijzersterke ochtendroutine
Kort & effectief!

Vergroot je vitaliteit, verbeter je cognitieve functies en immuunsysteem, wordt mentaal fit, voel je energiek en zit gewoon lekker in je vel!

Een ijzersterke ochtendroutine voor een positieve mindset & méér energie!
30 dagen 15 minuten per dag

Je hoeft geen maand op vakantie om meer rust, focus en energie te voelen, een paar minuten per dag maakt al verschil!

Verschillende onderzoeken hebben bewezen dat de meest succesvolle en gelukkige mensen een effectieve ochtendroutine toepassen.
Ook jij kan voortaan ontspannen, energiek en gefocust je dag starten, lekker in je vel zitten, in plaats van chronisch vermoeid en gestrest in de rat race op weg naar een burn-out!

IJzersterke ochtendroutine

Mindset & Energie booster

Persoonlijke support

Gezonde gewoonten

Word jij geleefd?

Opstaan, ontbijten, naar werk, koken, eten en uitgeput neerploffen op de bank – al dan niet met tussendoor: de kinderen uit bed halen, ophalen bij de opvang, naar sport of muziekles brengen…

Veel vrouwen hebben regelmatig het gevoel dat ze geleefd worden. Hoe komt dat, en nog belangrijker: hoe kom je daarvan af?

Werkdruk, maatschappelijke druk, social-media druk, een gezin, relaties, sociale activiteiten met vrienden, liefst ook sporten en dan óók nog tijd voor jezelf.

De dag vliegt aan je voorbij, je moet vanalles met soms ook een hoop tegenzin. Weinig tijd en te veel te doen. Als het tijd is om op te staan zou je het liefst nog wat langer in je bed blijven liggen.

Een klant van mij omschreef ‘geleefd worden’ als:
‘een akelig, machteloos gevoel dat je geen controle hebt over je eigen leven. Het gevoel dat je continu dingen móet is echt slopend’

Jouw checklist.

Herken jij één of meer van deze punten?

Je wilt graag anders maar weet niet precies hoe, waar begin je zo simpel mogelijk en dat het weinig tijd kost?

Als je niets verandert zal je altijd worden geleefd door alles om je heen

EN DIE TIJD KRIJG JE NOOIT MEER TERUG.....

Vitaliteit

Mindset en energie

Je hoeft geen maand op vakantie om meer rust, focus en energie te voelen.

Sterker nog, wanneer je een eigen effectieve ochtendroutine eigen hebt gemaakt, heb je helemaal geen vakantie meer nodig!

Niet om bij te tanken of op te laden en weg te vluchten uit de ratrace. Nee, dan kan je eindelijk met een volle batterij op vakantie en echt genieten als waar het voor bedoelt is.

Voortaan je dag rustig opstarten zonder geen hectiek en stressgevoelens, je start met focus en energie.
Je hebt helder wat je vandaag wel en niet gaat doen, je kiest heel bewust voor jezelf.

Uit je bed en lekker in de flow!
Je vertrouwt op jezelf, niet piekeren, je maakt je geen zorgen. In een positieve flow zet jij het momentum voor de rest van de dag!
Eenmaal in de flow word je mindset krachtiger, je zelfvertrouwen groeit en je energieniveau stijgt!
Je zit weer lekker in je vel!

 

30-daagse training
Boost je mindset & energieniveau!

Ben jij er klaar voor om in 30 dagen je mindset en energieniveau te boosten zodat je je mentaal fit en energiek voelt?

De beste investering die je ooit kunt doen is in jezelf!

Na de bestelling ontvang je direct een mail met de link om de 1e module & journal-gids in Pdf te downloaden! Vervolgens ontvang je heel simpel automatisch iedere week de volgende module in je mailbox.

Ontwerp-zonder-titel.png

Zo ga je simpel aan de slag

Het enige wat jij hoeft te doen is de komende 30 dagen de commitment met jezelf aangaan & bereid zijn om 15 minuten eerder op te staan en mentaal en fysiek in beweging te komen! Met niks doen gebeurt er immers niks!

Niet continue inloggen voor de inhoud van de training, niet oneindige video’s kijken of teksten lezen. Elke week ontvang je een werkboek in de mail, print and go!

Voorbereiding

Een 0-meting m.b.t. verschillende levensgebieden, zodat je aan het eind van de training precies kunt zien hoeveel winst hebt behaald

Module 1

Basisbouwstenen voor een gezonde start + ontmaskeren van het stemmetje in je hoofd

Module 2

Verbeteren cognitieve functies, trainen van je aandacht en ombuigen van de weerstand, negatieve gedachten

Module 3

Boost je immuunsysteem +  de baas over het saboterende stemmetje in je hoofd!

Module 4

Een therapeutische tool inzetten voor een mindset & energyboost! + actieplan voor na de training

Bonus 1

Dagelijkse check-in via de mail zodat je bewust bezig blijft met de training

Bonus 2

Wekelijks successen delen & persoonlijke feedback via de mail

Bonus 3

Je ontvangt een printable 30-daagse journal-gids waarmee je met focus aan de slag gaat

Meer over de training

Mindset en energieniveau zijn met elkaar verweven en beïnvloeden elkaar. Daarom ga je op beide vlakken tegelijk aan de slag! Je zult merken dat je in positieve momentum terechtkomt.  Een opwaartse beweging doordat jouw mindset en energieniveau elkaar gaan versterken, en tegelijkertijd neemt je stressgevoel af! Door op beide vlakken tegelijk te werken zal je sneller stappen maken en resultaat bereiken!

Grotendeels scherm-vrij!

De training bestaat uit een voorbereiding en 4 modules. Per week ga je met 1 module aan de slag. Elke module bestaat uit kennis en opdrachten welke je terugvindt in de werkboeken.

De nadruk van deze training ligt op het ‘offline zijn’. Tegenwoordig is de grootste afleiding onze telefoon, tientallen notificaties die per dag binnenkomen en je aandacht trekken vanaf het moment dat je je ogen opendoet. De focus ligt op de verbinding met jezelf in het hier en nu!

Gemiddeld investeer je een half uur per module per week, buiten de 15 minuten die je vrijmaakt in de ochtend.

Iedere week voeg je een bouwsteen aan je ochtend toe zodat je, met zo klein en makkelijk mogelijke stappen, jouw succesvolle ochtend routine van 15 minuten geleidelijk opbouwt en eigen maakt. Hiermee creëer jij een vliegende start van je dag!

Probeer het zelf, wat heb je te verliezen?!
Natuurlijk is alle verandering in het begin moeilijk, daarom heb je bij deze training een stok achter de deur!

Het effect van een eigen succesvolle ochtendroutine is groots, het verandert je dag!

En wanneer het iedere dag verandert, verandert het je leven!

Enkele ervaringen van klanten

5/5
Ik twijfelde of een ochtendroutine me echt zou helpen bij het down-gevoel wat ik had. Ik heb met Claudia overlegd en ik heb het gevolgd, echt nooit gedacht dat een ochtendroutine zoveel kan veranderen. Ja het was best lastig aan het begin maar omdat we iedere week contact hadden heb ik doorgezet, ik overdrijf niet als ik zeg dat ik me nu een heel ander mens voel!! 😀 Ik ben heel blij dat ik dit voor mezelf heb gedaan, dankje voor alles.
Marijke
31 jr.
5/5
Ben nu 2 weekjes er mee bezig. Zo makkelijk en toch effect!!
Anna-Lie
33 jr.
5/5
Altijd goed om weer geconfronteerd te worden met wat je eigenlijk al wel wel weet maar te weinig mee doet..... voor mij een opfrisser.
Coriene
23 jr.

Win je ochtend en dan je dag

Het goede moment is altijd nu.

Van deze training heb je levenslang profijt

100% KWALITEIT BIJ RESET COACHING

FAQ

Antwoord op veel gestelde vragen

Iedereen heeft tijd! We hebben allemaal 24 uur in een dag, alleen de vraag is… Ben jij jouw prioriteit?! Juist als je geen tijd voelt om meer uit jezelf en je dag te halen dan is dit het perfecte moment om even op de rem te gaan staan, mentaal en fysiek bij te tanken en jezelf weer prioriteit te maken!!

Nee! Je hoeft totaal niet sportief te zijn, je gaat wel bewegen maar de nadruk ligt niet op sporten. Iedereen beweegt op haar eigen niveau naar waartoe je fysiek in staat bent. Er worden geen sportieve doelen nagestreefd.

Het opbouwen van een succesvolle ochtendroutine kan op elk moment in de ochtend. Er wordt niet van je gevraagd om 5.00 uur op te staan (mag natuurlijk wel). De bedoeling is dat je minimaal 15 minuten eerder opstaat dan normaal, zodat je tijd hebt om de bouwstenen in praktijk te brengen. Heb je moeite met eerder opstaan, ga dan iets eerder naar bed, zo simpel is het! Ook dit is onderdeel van het versterken van je mindset en het ombuigen van dat zelfsaboterende stemmetje.

Houd dan je mailbox in de gaten! Je ontvangt alles wat je nodig hebt via de mail. Per week ontvang je de volgende module, zodat je echt stap voor stap te werk gaat en je focust op wat er die week van je gevraagd wordt.

Zodra je de training hebt ontvangen gaan de 30 dagen van start en ben ik jouw accountability partner, jouw persoonlijke stok achter de deur 🙂

De 30-daagse training gaat van start zodra je de training aanschaft, dan gaan de 30 dagen lopen. Waarom? Er is geen reden om uit te stellen, we gaan meteen aan de slag!

Tijdens deze 30 dagen profiteer je van dagelijkse mail-check-ins en 4 weken lang 1x per week mail-support. Deze support is afgerond na 30 dagen.

Uiteraard houd je de werkboeken als naslagwerk, dus kun je altijd weer terugbladeren.

De eerste 2 dagen zijn bedoeld door de voorbereiding, in deze dagen heb je de tijd om de 0-meting te doen. Dit kost je ongeveer een half uurtje.

Per module kost het je ongeveer een half uurtje om door te nemen, lezen en de opdrachten maken.

In de ochtend bouw je de routine op tot maximaal 15 minuten. Dus je hoeft niet meer dan 15 minuten eerder op te staan dan dat je normaal doet. Uiteraard kun je de ochtendroutine verlengen en uitbreiden als je hier behoefte aan hebt.

Als je twijfelt zal dit hoogstwaarschijnlijk een van jouw obstakels zijn die jou vaker tegenhoudt in het ‘doen’. Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Zonder actie geen resultaten! De investering in jezelf valt in het niet ten opzichte van de winst van persoonlijke ontwikkeling waar jij de rest van je leven weer profijt van zult hebben. Immers de inzichten die je opdoet over jezelf kun je nooit meer ongedaan maken! Vraag jezelf eens af.. Wat is het ergste wat er kan gebeuren? De beste investering die je kunt doen: jezelf ‘groei’ cadeau geven. Dat is het enige waar je beter van wordt en wat je nooit meer kunt verliezen verliezen!

Tijdens de training check ik iedere dag via de mail bij je in om te kijken of het die dag gelukt is uitvoering te geven aan je ochtendroutine. 

Daarnaast vraag ik je één keer per week via de mail je successen met me te delen, en ook waar je tegenaan loopt/ vastloopt. Hierbij kun je aangeven of je persoonlijke feedback van mij wilt ontvangen. Het is een mogelijkheid en geen verplichting, wil je gewoon even een succes delen zonder feedback te ontvangen, is dat helemaal goed! Het is jouw proces, jij beslist hoe je ermee aan de slag gaat.

Heb je buiten deze momenten vragen? Dan kun je deze stellen via de mail, op werkdagen zal ik binnen 24 uur je bericht beantwoorden. 

Heb je nog andere vragen over de training?

Stuur me dan gerust een mailtje, ik beantwoord je vraag graag!

Mail naar: info@reset-coaching.nl

Ik doe mijn best je mail zo snel mogelijk te beantwoorden, op werkdagen is dit binnen 24 uur.