E-werkboek

De mindset Challenge

Jouw 30 dagen challenge
Met een dagelijkse kleine opdracht word jij de meest positieve, energieke versie van jezelf!

Bouw stap voor stap aan een sterke, positieve mindset en een hoger energielevel

Jouw mindset en energieniveau hebben een
enorme impact op jouw succes in het leven

Daag jezelf uit en upgrade alle gebieden van je leven!
Of je nu je carrière naar een hoger niveau wilt tillen, je persoonlijke relaties wilt verbeteren of gewoon meer voldoening wilt halen uit je dagelijkse leven,
deze challenge kan je helpen om daar te komen!

Elke dag van deze challenge een nieuwe opdracht, praktische tips en inzichten die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen die hun mindset en energie willen versterken. Gevarieerde opdrachten zodat jij ontdekt waarvan je ‘aan’ gaat!

Dagelijks een opdracht

Praktisch en simpel

Bewustwording vergroten

Positieve mindset

Worstelen met een positieve mindset.

Heb je het gevoel dat je vastzit in een negatieve gedachtenstroom en dat je niet de energie hebt om je dromen na te jagen? Voel je je overweldigd door de dagelijkse stress en verantwoordelijkheden van het leven en heb je het gevoel dat je geen vooruitgang boekt? Het kan zijn dat je mindset je tegenhoudt.

Maar maak je geen zorgen, je bent niet de enige. Veel vrouwen worstelen met het ontwikkelen van een positieve mindset en het bereiken van persoonlijke groei en succes.

Met dit e-werkboek, “De 30-daagse Mindset Challenge”, kun je leren hoe je je gedachten kunt ombuigen en de energie kunt vinden om je doelen te bereiken.

Of je nu een drukke carrièrevrouw bent die meer balans in haar leven zoekt, een moeder die haar zelfzorg wil verbeteren, of je bent gewoon opzoek naar een positieve verandering, deze 30-daagse challenge is ontworpen om je te helpen bij het ontwikkelen van een groeimindset en het ontwikkelen van veerkracht. Het is een no-brainer voor elke vrouw die klaar is voor verandering en praktisch aan de slag te gaan.

Als je geen risico's neemt, zul je nooit weten hoe ver je kunt gaan

Bij twijfel altijd doen!

Vooruitgang

Dag na dag

30 dagen bewust werken aan jezelf!

Met dit e-werkboek in handen kun je je negatieve denkpatronen doorbreken en je mindset te omdraaien naar een positieve, energieke en succesvolle manier van denken. Hierdoor ben jij in staat om:

pag. mindset challenge

De enige investering die altijd winst oplevert
is in je eigen mentale gezondheid

Voor nog geen kop koffie per dag!

… werk je 30 dagen aan je mindset en heb je een levensveranderend e-werkboek dat je steeds opnieuw kunt raadplegen en de opdrachten eindeloos kunt herhalen.

Dus waar wacht je nog op?
Investeer in jezelf en begin vandaag nog met de 30-daagse Mindset Challenge!

Na de bestelling ontvang je direct een mail met de link om het e-werkboek in Pdf te downloaden!

Ebook-Mindset Challenge30 (1)

Laagdrempeliger kan ik het niet voor je maken

Je kan gewoon direct nu kiezen voor verandering en simpel en praktisch aan de slag gaan. 

Leuke en afwisselende opdrachten krijg je op een presenteerblaadje aangereikt, het enige wat jij hoeft te doen is… doen!

Direct beginnen

Je hoeft nergens op te wachten, na aanschaf van jouw e-werkboek kun je jouw werkboek direct downloaden zodat je lekker kan beginnen!

Stap voor stap

Je wordt van het begin tot het einde meegenomen in het e-werkboek, alles wordt stap voor stap uitgelegd. Print je werkboek uit of pak pen en papier en je bent ready to go!

Iedere dag een opdracht

Per dag staat er een opdracht voor je klaar, welke je op elk moment kan doen. Waar je ook bent, je kunt altijd even op je telefoon teruglezen wat je uitdaging is! 

Enkele ervaringen van klanten

5/5
Ik was verrast door wat er uit de test kwam. Het heeft me toch nieuwe inzichten gegeven waar ik mee aan het werk wil gaan.
Angela W.
37 jr.
5/5
Ben nu 2 weekjes er mee bezig. Zo makkelijk en toch effect!!
Anna-Lie
33 jr.
5/5
Altijd goed om weer geconfronteerd te worden met wat je eigenlijk al wel wel weet maar te weinig mee doet..... voor mij een opfrisser.
Coriene
23 jr.

Alles is mindset

Jouw mindset bepaalt jouw geluk.

Challenge jezelf en blijf groeien

100% KWALITEIT BIJ RESET COACHING

FAQ

Antwoord op veel gestelde vragen

Ja! Na je aankoop ontvang jij binnen een paar minuten een mail met de link om de Ebooks te downloaden. Houd ook je spam in de gaten!

Direct morgenochtend de tips toepassen kost je maar een paar minuten. Je investeert een paar minuutjes voor een boost van je dag!

De kans is groot dat je na deze simpele tips meer wilt een fijne ochtendroutine voor jezelf wilt opbouwen zodat jij het maximale uit jezelf en je dag kunt halen en weer lekker in je vel zit. 

Met de 30-daagse training van Reset Coaching bouw jij met een stok achter de deur een korte, effectieve ochtendroutine op waar je nooit meer zonder wilt!

Ga dan snel naar het aanbod overzicht!