Over mij

Ik ben Claudia.

Leuk dat je er bent, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Claudia, ik ben 37 jaar en een no nonsens coach.

Afgestudeerd als pedagogisch hulpverlener en gecertifieerd Mental Health coach ben ik ruim 15 jaar werkzaam in de hulpverlening waar ik allerlei verschillende mensen met uiteenlopende hulpvragen heb begeleid en gecoacht.

Ik heb regie gevoerd in situaties met complexe problematiek op verschillende gebieden, hulpvragen in kaart gebracht, plannen gemaakt en passende ondersteuning ingezet. Een analyse maken van wat er speelt, verbanden leggen en de kern eruit filteren is onder andere waar ik goed ik ben.

Twee jaar geleden ben ik mijn eigen onderneming gestart omdat er zoveel meer is wat ik met mensen wil delen!

" Jouw enige beperking zijn je eigen gedachten! "

Integriteit, betrouwbaarheid en oprechte betrokkenheid.

Dat zijn mijn kernwaarden.

En waarom ben ik no nonsens? Ik ben to the point en houd niet van een hoop gebakken lucht. Geen ‘magische quantum leaps’ of termen waar vele coaches mee strooien, maar gewoon je mouwen opstropen en doen wat werkt. Doelgericht ga ik voor resultaat en kwaliteit.
Geen zweverig gedoe, maar bewezen methodes die praktisch toepasbaar zijn.
Als jij een nuchtere kijk kunt waarderen en kwaliteit, professionaliteit en een gerichte, efficiënte aanpak belangrijk vindt, dan ben je hier aan het juiste adres!

Grip op je gedachten is grip op jezelf en op je leven.

Mindset heeft me altijd gefascineerd. De power die je zelf hebt wanneer je grip hebt op je gedachten, gevoelens en gedrag is ongekend!
De afgelopen 10 jaren heb ik de mindset bestudeerd, verschillende opleidingen en trainingen gevolgd, tientallen boeken gelezen, er komt geen einde aan. Persoonlijke ontwikkeling is mijn passie!

Bewezen theorieën vertaal ik naar de praktijk. Dus geen ingewikkelde strategieën om aan je mindset en energieniveau te werken waardoor je een overkill aan informatie krijgt en je brein ‘error’ aangeeft.

Nee, stap voor stap doen wat bij jou past en vervolgens je comfortzone steeds ietsje oprekken.
Verandering komt natuurlijk niet aanwaaien door lekker te blijven zitten waar je zit 😊

Door onderzoek te doen naar het effect van verandering van je mindset, grip krijgen op je brein; gedachten en gevoelens, en dit ook in praktijk te brengen, ziet mijn leven er nu totaal anders uit.

Mijn missie is andere vrouwen te leren hoe zij grip krijgen op hun gedachten zodat ze met méér zelfvertrouwen, positiviteit en energie het maximale uit zichzelf kunt halen!
Energie krijg ik van het werken met gedreven vrouwen die gemotiveerd zijn met zichzelf aan de slag te gaan.

Laten we samenwerken!